26. lokakuuta 2017

Päiväretkellä Orinorolla

Viime Sunnuntaina lähdimme kaverini ja Lyylin kanssa Leppävirralle Orinoron rotkolle. Siellä on merkitty n. 7km pituinen luontopolku, jonka kiersimme.




Alkumatka ennen rotkoa oli lähinnä pelkkää metsää, rotkon jälkeen loppumatka oli aukeaa ja soista. Pitkospuut oli lähes koko matkalla helpottamassa kulkemista.
Matka sujui hyvin, sää oli poutainen, maisemat olivat kauniita ja meillä oli kivaa. Etenkin itse rotkolaakso oli upea! Sai tuntea olevansa tosi pieni kallioiden vieressä.
Reitillä oli myös nuotiopaikka ja kota, johon pysähdyimme paistamaan makkaraa. Lyylikin sai oman juustomakkaran, oli aika onnellinen koira :)

Oli kaikin puolin kiva reitti, suhteellisen helppokulkuinen ja se oli merkitty koko matkalta hyvin, eli eksyminen olisi ollut todella hankalaa. Meillä reitin kiertämiseen meni n. 2,5h mukaanlukien eväs- ja valokuvaustauot. Orinoro on myös kivan lähellä meitä, kun autolla matkaa Kuopiosta tuli vajaa tunti. Voin suositella, jos luontopolut kiinnostaa. Tässä muutamia puhelinkuvia reitin varrelta.









Ps. Iloisia uutisia Virosta: B-pentueen isä Sarahill Chuck Norris kävi viime viikonloppuna Virossa näytelmissä ja on uusi EE MVA! Onnittelut omistajalle ja kasvattajalle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)